• Horari

  De març a octubre, de dimarts a divendres de 10h a 14h30 i de 15h30 a les 19h40. Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 19h40.

  La Llibreria del Born CCM romandrà tancada els dilluns, excepte si és festiu.


 • Contacta amb nosaltres

  El BORN CCM
  Plaça comercial 12
  08003 Barcelona

  93 319 77 43
  born@bestiari.net
 • La llibreria del Born Centre de Cultura i Memòria

  Des de la inauguarció d'El Born Centre de Cultura i Memòria la cooperativa de llibreries independents Bestiari s'encarrega de la gestió de la llibreria. És un espai de 120 metres quadrats, on s'ofereix una àmplia oferta de llibres especialitzats d'història, sobretot d'història de Catalunya, parant atenció a la Guerra de Successió i el setge de Barcelona de 1714. Hi treballen 3 llibreters i disposen d'un fons d'uns 4.000 llibres.

  La llibreria du a terme una àmplia i variada programació d’activitats culturals, bé col·laborant amb la direcció del Born CCM, bé proposant-les des de la mateixa llibreria: berenars literaris, contacontes, presentacions de llibres, participació als esdeveniments literaris de Barcelona, etc.

  La llibreria del Born-Bestiari vol ser també un aparador de la cultura catalana, posant a disposició dels visitants aquells títols que, editats originàriament en llengua catalana, han estat traduïts a altres llengües, així com els llibres que, editats originàriament en altres llengües, tracten de la ciutat de Barcelona o altres aspectes de la història i cultura catalana.

  El projecte cultural amb el que Bestiari  treballa a la llibreria del Museu d'Història de Catalunya és el de la creació d’una llibreria que respongui als criteris que han caracteritzat la nostra agrupació durant tota la seva llarga trajectòria. Treballem pel manteniment d’un mapa de llibreries independents que resultin peces clau en la vertebració cultural del territori i que possibilitin un comerç de proximitat, per garantir la supervivència de la pluralitat llibretera més enllà de les tendències majoritàries.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web i millorar els nostres serveis. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies