• Llibreries catalanes independents


  Bestiari és un grup de llibreries independents que agrupa 18 llibreries en diferents comarques de Catalunya i d'Andorra. 

  Es va fundar fa 40 anys, el 1976, amb l’objectiu de donar serveis a les llibreries membres del grup, intercanviar experiències de gestió i millorar el rendiment dels nostres establiments amb les eines que ofereix avui dia la tecnologia i amb un sistema d’interconnexió que afavoreix el proveïment i l’intercanvi de llibres. L'intercanvi de coneixements, el recolzament mutu  i la voluntat de treballar plegats ens agrupen sota la forma de cooperativa de llibreries, que assegura i promou la independència de cada una de les que en formen part alhora que ens permet afrontar reptes que difícilment els podriem encarar en solitari.

  La nostra filosofia és donar un bon servei als clients, tant d’informació com d’assessorament, tenir una bona oferta de novetats i servir els llibres d’encàrrec amb la màxima rapidesa i respectant de manera acurada la llei del llibre vigent, pel que fa a les condicions de venda. Som llibreries de proximitat i amb una llarga experiència professional, que garanteix un coneixement profund de l'ofici de llibreter, tant dels llibres com de la manera de fer.


  Llibres locals


  Un aspecte destacable d’aquesta web és que a part dels llibres en general hi podreu trobar una secció molt ben proveïda de llibres d’edicions locals.

  És prou coneguda l’existència al nostre país d’un gran nombre de petites editorials i autors d’abast local que generalment tracten de temàtiques relacionades amb una població o comarca concretes. Com que creiem que l’intererés que desperten aquests llibres sovint depassa l’àmbit estrictament local ens proposem potenciar i ajudar a la seva difusió mitjançant aquesta secció de la nostra plana web.


  Contacte


  C/ Mecànica 17 - 08038 Barcelona 
  Tel: 932660180 - Fax 933325948 
  bestiari@bestiari.net 


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web i millorar els nostres serveis. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies