• Bestiari és una agrupació de llibreries independents, associades per treballar conjuntament i millorar d'aquesta manera el servei dels llibreters als clients. 
  Disposem d'oficines i magatzem propis, al carrer Mecànica 17 de Barcelona, des d'on es gestiona la logística de la cooperativa. 

  Els serveis que ofereix Bestiari a les llibreries agrupades són:

  - Transport propi. Les llibreries reben i envien diàriament llibres. El servei de transport realitza l'intercanvi de llibres entre elles, a l'hora que s'encarrega d'anar a buscar les comandes als magatzems dels proveïdors. Aquesta estructura permet una rapidesa en el servei d'encàrrecs de cada llibreria que difícilment es pot aconseguir d'altra manera.  
  - Compra conjunta. A través d'acords amb les distribuïdores i les editorials, les llibreries de Bestiari disposen d'avantatges tant econòmiques com de rapidesa de servei de llibres.
  - Importació de llibres. Acords amb distribuïdors internacionals que permeten la importació de llibres de l'estranger.
  - Assessorament bibliogràfic. Gestió de comandes específiques, tant per la seva dificultat com pel seu volum.
  - Intercanvi de llibres. D'aquesta manera cada llibreria pot disposar del fons bibliogràfic de la resta de llibreries associades i poden intercanviar llibres en funció de les seves necessitats.
  - Projectes comuns. El llibre del mes, tractament especiífic dels llibres locals, els llibres recomanats de l'estiu, promocions especials...
  - Pàgina web i xarxes socials. Pàgina corporativa de Bestiari, des d'on s'informa de les activitats de cada llibreria i es difonen per la xarxa. 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web i millorar els nostres serveis. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies